søndag den 26. maj 2013

Haverunde

Alle os haveejere gør det, går en tur i haven og ser og ser.....
Er der sket noget nyt siden i går?

Disse havebilleder er fra en haverunde inden regnen og blæsten kom.


Jeg så, at paradistræet var sprunget ud, og tænkte jeg må have nogle flere sorter. Det er sådan et dejligt lille træ, man altid kan få plads til et til. Jeg kunne godt tænke mig et med pink blomster. Det er dejligt at sidde på bænken, der er aftensol.


Jeg ser bordet og stolene gennem valnøddetræets stammer. Der ser så hyggeligt ud oppe på den lille bakke.


Jeg ser de fine tulipaner mod den grønne bund. Til næste år vil jeg sætte nogle flere. Mælkebøtterne og kærmindesøsteren giver en god kontrast. Jeg skal huske at dele kærmindesøsteren.
Jeg ser trækassen med stiklingerne, som jeg er nød til at tage ind i drivhuset, da der kommer meget regn og blæst. Trækassen er rustik og hyggelig.Jeg ser at blåregnen har det fint. Gudskelov! det er mit hjertebarn. Der er også maser af klaser i år.


Jeg ser på alle de fine fnug, som mælkebøtterne på gårdspladsen har fået. Florlette og smukke 
.Jeg ser på dem og tænker, hold dog op, hvor er de skønne.- og de kom helt af sig selv!!

7 kommentarer:

 1. Hej Jette.Som du skriver så tror jeg alle vi havenørder går runder i vores haver.Det er det første jeg gør hver morgen.Men dejlige billeder du viser.Det går bare så hurtigt lige nu.Men jeg nyder mine syrener lige nu.God søndag Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Hvor får du dog de dejligste kig rundt i din have! De røde tulipaner ser fantastisk ud mod den frodige grønne baggrund. Bænke og stole byder rigtig en til at sætte sig og nyde udsigter mange stede, måske kan du også se havet?. Den majestætiske blåregn står på spring og hvor bliver den fantastisk at se på. Mælkebøtternes fnuglette bolde minder mig om den tidlige barndom.
  Kh Rose

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Det er godt med sådan en haverunde - en anden dag er det måske noget andet der fanger øjet - men nu og her blev det dette:)

  Noget af en blåregn du har - jeg kan godt forstå du var lidt nervøs for den efter denne vinter!

  En dejlig søndag ønskes herfra.

  SvarSlet
 4. For en DRØMMEHAVE du har. Det må være en lykke å vandre rundt i den og se hvordan det skjer ting fra dag til dag:) Takk for dagens tur:)

  SvarSlet
 5. Selv når jeg lige smutter ud efter avisen om morgenen, så må jeg altid lige runde et par bede og se om der er sket noget nyt. Så sidder jeg med morgenkaffen og glæder mig til endnu en dag i haven.
  Din have er så dejlig indbydende og hyggelig - man får lyst til at gå med på en runde.

  SvarSlet
 6. Smuk haverunde du har registreret med dine billeder.

  SvarSlet
 7. Flot ser det ud, jeg tager runden flere gange om dagen, hver gang er der sket noget nyt i denne tid.

  SvarSlet