mandag den 26. august 2013

Guldsmeden

Man skulle tro, at den vidste, at jeg så gerne ville fotografere den.....


Den satte sig på passionsblomstens blomsterpind lige foran mig. Jeg hentede straks kameraet. Tak, lille guldsmed, så fik jeg endelige et billede af dine smukke vinger.


Jeg tror, det er en "Sympeterum Sangineum". Det er facinerende at tænke på, at guldsmede er over 350 millioner år gamle. Der findes over 50 arter.


Den sad tålmodigt og ventede på, at jeg skulle blive færdig med at fotografere.


Til sidst gjorde den klar til at flyve. En, to tre så fløj den ud i det blå.

10 kommentarer:

 1. Den er et veritabelt lille kunstværk.

  SvarSlet
 2. Det var da en fotogen øyenstikker (guldsmed)som gjerne ville bli foreviget:) Flotte bilder. Det er jammen ikke lett å få dem til å sitte stille. Du har autoritet skjønner jeg:) I sommer har det vært spesielt mange øyestikkere hos oss. Jo mer man ser på dem, jo finere blir de. Takk for alle dine hyggelige kommentarer hos meg. Beklager at jeg ikke har vært innom deg, men har vært "offline" i ferien.

  SvarSlet
 3. Hej Jette

  Ja guldsmede er fantastiske skabninger!
  Det er sjældent -syns jeg- at de sidder stille så længe - alletiders:;)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er nødt til at være heldig at "fange" en vægtig kamera. U mig kun flyver rundt i haven, ønsker ikke at sidde der: (

   Slet
 5. Det opførte sig som en hel fotomodel:-)
  Flot ser det ud
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Jeg så netop en i dag, men tænkte at det bliver vist ikke nemt at fotografere den, de sidder ikke stille længe ad gangen. Flot klaret at du fik flere fotos af den.

  SvarSlet
 7. Hej Jette.Fantastiske billeder du fik taget af guldsmeden.Har en smuk en i kobber som jeg købte på Hamton......er meget glad for den.Og har vist den i mit indlæg derfra.God aften Jette

  SvarSlet
 8. Hvor er det fine billeder. Tænk at den bare blev siddende. Jeg ville så gerne fotografere hvide sommerfugle i den hvide have, men jeg når det aldrig inden de er fløjet videre. Måske jeg er heldig en dag :-)
  Knus

  SvarSlet
 9. Det er meget skarpe billeder. Flot at den sad stille så længe. De har de smukkeste farver.

  SvarSlet