lørdag den 22. juni 2013

Vandspejlet

Spejler mig i vandets blanke flade og ser, at jeg har smukke blade....

Jeg har  vand i kar og baljer rundt omkring i haven ved mine siddepladser.
Når blomster flyder i vand er de meget smukke. og det er dejligt at sidde og nyde dem.Engelsk rose "Alexandra rose". Den er så enkel . farven er gul, orange og rosa.Pink bonderose "Paeonia offencialis"


Engelsk rose "Leander",  er i begyndelsen orange, herefter blive den blid abrikosfarvet. Dufter let syrligt.Silkepæon "Paeonia Lactiflora", "Coral Charm" Den første engelske rose "Constance Spry" får store pæonlignende hoveder.
Remontere ikke. Blomstrer i tre uger- men hvilke uger. Dufter af myrra.


Engelsk rose "Abraham Darby". Skønne, store abrikosfarvede blomster."Maxima" stor historisk buskrose med kridhvide roser og mørkegrønne blade. Den er så dejlig. Dufter vidunderligt. Det er en oplevelse at røre ved den- den er så blød ! Jeg har tre af dem i min have. De blomstrer nu! 

10 kommentarer:

 1. Hvor er det flotte billeder du har taget, hvor du har fanget spejlingen. Skønne roser du har. Jeg har også mange fade og baljer med vand i min have og lægger blomsterhoveder i hele sommerhalvåret, jeg elsker den effekt og stemning det giver.

  SvarSlet
 2. Når jeg læser om og ser sådanne arrangementer med vand og blomsterhoveder, tænker jeg, at jeg må mangle nogle kvindelige kønshormoner, for det kunne jeg simpelthen aldrig finde på at lave, selvom resultatet tydeligvis er både smukt og inspirerende.

  SvarSlet
 3. Jeg er nok lidt ligesom Marie, det bruger jeg heller ikke så meget, men det ser smukt ud. Når der skal komme gæster i haven, sker det dog, at jeg plukker roser og lægger i fade.
  Billederne er jo fantastiske.

  SvarSlet
 4. Så vakkert det er å se dine blomster flyte i vann! Jeg kjøpte Constance Spry i fjor, og den har utrolig nok overlevd vinteren her. Det er en flott rose!

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig flot ud og som Marie og Lisbeth skriver, så kunne tanken slet ikke falde mig ind. Hvor er det skønt, at alle er så forskellige, så vi også får forskellige oplevelser.

  Og tak for billedet af Leander. vi havde 2 i haven, som gik til og nu blev jeg lige mindet om, at dem er jeg nødt til at have igen.

  SvarSlet
 6. Det ser godt ud med vand og skønne blomster. Ønsker mig også en stor whiskey tønde jeg kan have vand i, og måske nogle vandplanter.

  SvarSlet
 7. Bardzo ciekawe i ładne zdjęcia kwiatów. Pozdrawiam.
  Meget interessant og flot billeder af blomster. Yours.

  SvarSlet
 8. Flotte billeder. Det er skønt med små steder med vand i haven, det giver noget helt specielt :-)

  SvarSlet
 9. Har en stor svaghed for blomsterhoveder på vandspejl! Smukke billeder - tak for synet.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. De er jo så yndige der de flyter rundt i vannspeilet. Magisk vil jeg si. Så mange vakre sorter som bader hos deg da:) Nydelige bilder fra deg, som vanlig. Ha en fin fin uke.

  SvarSlet